dimarts, 9 de setembre del 2008

la diada de "Catalunya" (entre cometes)



Mira... no sé per on agafar-m'ho!
Per només dir quatre coses... Tv3 celebra vint-i-cinc anys posant a tort i a dret anuncis en castellà. No criticaré ara a col·laboradors, presentadors, comentaristes, locutors, etc, que sembla que juguin a fotre coces a la llengua. Un fart d'esportistes catalans es vanten i fan gala de jugar o poder jugar amb la selecció espanyola i d'això en fan titulars i portades. No penso parlar del "finançament", i menys encara de l'estatut (d'autonomia) que encara ningú entén. Ni penso parlar de política. Encara ara és difícil viure plenament al meu país fent servir la meva llengua. Potser sí que tots plegats tenim una bena als ulls. Potser ja ens està bé. I continuem discutint el mateix de fa segles... Voleu dir que no fem tard?
Ah, sí.... aquest 11 de setembre, a part de moltes altres coses, també van decidir celebrar el funeral per un fart de gent estavellada en un avió. El meu condol ja el tenen, però... no podien fer-ho el dia 10 o el dia 12? Vols dir que els venia d'un dia?

9 comentaris:

Sergi ha dit...

Jo potser baixo d'Arveca, però qui ha decidit celebrar això de les víctimes el dia 11? No fotem, una altra subnormalitat a competir amb l'únic dia que ens podem expressar mínimament, perquè si no som terroristes? Doncs mira, com dius tu, sentint-ho molt per aquella gent, es poden posar la seva pena allà on els càpiga, que nosaltres ja prou pena tenim.

Anònim ha dit...

Anima't, home, que cada vegada som més i la nostra és força creixent.

Ferran Porta ha dit...

Qui va triar la data pel funeral va tenir molta mala llet. Clar que, ¿ens sorprèn? Ho dubto.

Oooommm... i bona Diada, malgrat tot.

zel ha dit...

Coi, que no cal parlar del que ens emprenya, però sempre ho tenim al cor, i això és una mica mèèè, no trobes?

Bona diada, de les sentides i estimades!

Deric ha dit...

he pensat exactament el mateix amb el tema del funeral

neus ha dit...

Tot sigui per tocar els collonets als catalans Eudald...
M'estranya que no fessin jugar a la "roja" ahir, també...

Un petoNàs reivindicatiu :*)!

ALP2500 ha dit...

el problema dels Catalans que estem tant acostomutats a baixar-nos els pantalons i aceptar lo que ens donguin que ja ho tenim per llei . Potser aquesta Nació te lo que ha sembrat, perquè sempre que ens ataca la covardia parlem del seny català, i en tenim molt de seny davant els atacs Neofeixistes dels veins del regne de Felip V. En quan celebrar el funeral el 11 de setembre segur que ha sigut casualitat, com tot lo que passa darrerament a Catalunya,a mi encara m'escou aquella famosa frase del pinotxo Zapater, que deia que acceptaria el estatut que s'aprovès al Parlament de Catalunya

Unknown ha dit...

Doncs mira jo sóc de les que penso que això de fer els funerals el dia 11 estava totalment pensat.
La gala de TV3 en la seva línia. Jo penso que aquesta televisió fa anys que va perdre el nord i encara es congratulen de que són els informatius més visualitzats, sempre he pensat que si els horaris coincidissin amb altres cadenes fins i tot amb això baixarien audiencies. Segurament que les audiències per demarcacions són dignes d'estudi. Les tres comarques Girona Lleida i Tarragona n'estem bastant fins allà del centralisme d'aquesta cadena. Aquí podríem parlar de la quota de pantalla que donen a totes aquestes demarcacions amb un mini-informatiu que moltes vegades fa plorar ( parlo de tarragona) on el criteri a vegades és digne de posar en qüestió.

neus ha dit...

Eudaaaaaaaaaaaaaaaaald!!! guarda't del fred, eh??? i disfruta'l! ;P
PetoNàs!