dimarts, 2 de setembre de 2008

ooohhhhhh!!!Per fi arriben fotos de Tortosa! Com que sóc així de diva-narcís-egocèntric si voleu em podeu veure al meu Facebook... que per cert, acabo d'estrenar, i com que no em dóna la gana de posar-hi la "face", en la foto del registre n'hi he posat una del cul! Ja té nassos això del "facebook", espero no haver-m'hi de viciar!
Bé, aquí us en deixo una de prou significativa, i on faig una cara de felicitat encantadora, tot i el cansament! (L'Anna en té la culpa), hehehehe!
Ah, per cert... diumenge m'ho vaig passar teta, al sopar i després de copes, karaoke, disco, ballarusques, etc... Espero, Amorós, que mai aconsegueixis penjar cap vídeo del karaoke a la xarxa... Que encara que no ho sembli puc tenir vergonya, a vegades! Nicolàs... que em portes a uns antros de perversióooo... (en Pérez almenys és assenyat i sap retirar-se a una hora p prudent) I... Anna, ens vam dir adéu, oi? o no? és que em despisto! hehehehe!

8 comentaris:

zel ha dit...

Preciosa foto, m'encanta, ja em posaria a ballar!

elur ha dit...

Ai festa!! i mai tan bne dit, eh? jeje
una foto genial!

XeXu ha dit...

Entenc que tu ets el paio de la gorra marró, i no que et transvesteixes amb un vestit blanc... De totes maneres, ja ho vau passar bé, lladres, que bé que es nota!

eudald ha dit...

ZEL, per ballar sempre estic a punt!
ELUR, per genials les teves de fotos... i genial també com m'ho vaig passar fent el beneit!
XEXU, ho has entès molt bé... Tot i que no seria la primera vegada de transvestir-me, ni la última!

elur ha dit...

Ahir no t'ho vaig dir per allò de no augmentar el diva-narcís-egocèntric... no fos cas que jo què sé... aquestes coses són tan delicades :P però què carai! jeje alimentem-lo!
Has quedat molt guapo, sí senyor!
PetóNàs!

Deric ha dit...

no és cert! no hi ha cap foto del teu cul!

eudald ha dit...

ELUR, merci... et faré cas perquè sé que tens molt bon gust, heheheh!
DERIC, oooh, ho sento, has arribat tard! Vaig canviar la foto, pero vaja, si t'interessa molt ho podem arreglar!

Jeroni Maleuff ha dit...

Tens un blog molt divertit.