dijous, 17 de gener del 2008

a qui m'assemblo?

%1

Aquest bon home, que resulta que es diu Tarkan és un cantant... No en tenia ni puta idea que existís. Però resulta que els de my Heritage, una web que et busca "famosos" que tenen la mateixa fesomia que tu, ha decidit que m'hi assemblo (de cara, és clar) al 80 %. Fent el tafaner pel YouTube he trobat el senyor Tarkan aquest, que canta gairebé tant bé com jo, però en turc. Vull dir que, no és que canti malament, eh? però ja el voldria veure cantant en català tant bé com jo... Això sí, per sort no et demanen una foto de tot el cos. Ell, segons el vídeo fa una mica més de goig! I el malparit té un fart de cabells!
Total, que ni un 8% m'hi assemblo... Però la seqüència de la transformació és curiosa, oi? Potser afaitant-me i amb una mica de color i un llapis d'ulls, unes "lentilles" i paciència m'hi arribo a semblar. Ah, per si us quedava algun dubte, jo sóc el de la foto en blanc i negre!


_____________________________________________

3 comentaris:

Jordi Casanovas ha dit...

A mi m'ha sortit el Ridley Scott i el Morgan Freeman

neus ha dit...

aiiii quin riure amb el vídeo!!

per cert, ets més guapu tu.

Anònim ha dit...

aiiii... merci, elur... Pots comptar si sóc més guapo! (un dia d'aquests penjaré jo un videu ensenyant el llombrígol i veuràs). De totes maneres merci, trempada!