dilluns, 9 de febrer del 2009

la familia -perfecta- (?)

Vull felicitar i encoratjar a tots aquells del meu entorn que en moments com els que vivim van decidir, o decidiran, o estan decidint fer una família! Quin braó i quins pebrots s'han de tenir! Enhorabona a totes i a tots. Jo que sóc juganer de mena em comformo en imaginar, inventar la meva pròpia família... Arran d'un exercici per a uns assajos he (re)fet aquesta foto, i ben mirat trobo que fa prou goig. Egocèntric? Narcisista? Egòlatra? Tot el que volgueu... Això no passarà mai, però a les fotos de família, amb el temps, uns es van assemblant més als altres, fins i tot les parelles! Ara ja podré posar la foto a la cartera i ensenyar a tothom, ben orgullós, la foto de família amb la dona i la canalla... Què? a qui s'assemblen més els menuts? al pare o a la mare? hehehehe...

9 comentaris:

Anònim ha dit...

ui els defensors de la família què en dirien d'aixo ;)

què, has notat un augment de visites des del teu debut com a opinador dels media ;)

salut

Sergi ha dit...

Què hem de fer, parar de procrear per la (puta) crisi? No home no, això no s'ha de parar mai, així que ajunteu-vos i reproduïu-vos (o sobretot, intenteu-ho molts cops!).

neus ha dit...

aaaaaaaaaarg! el vent (que bufa furiosament) s'ha endut el meu comentari!! cagum! tan xulo que havia quedat!

Tornem-hi.

jajajajajajjaaja aiiiii Eudald! sort hi ha que els post que fas compensen el que una s'ha d'esperar a llegir-te!! boníssim!

A mi aviat se m'acabaran les converses amb les amigues, ja no podré opinar en els temes que surgiran quan ens trobem, cacones, pipis, bibis, xumets... i tota la mandanga. El costat bo és que mentre elles estiguin ocupades contrastant vivències jo m'evadiré jugant amb els "nebots".

Trobo que el nen és quasi tan guapo com el pare... no, calla, que tabmé té un aire de la mare... ja ho diuen que els testos s'assemblen a les olles! I aquest no retira pas a ningú foraster, no!

SERGIBR ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
SERGIBR ha dit...

Esperem que el teu blog no sigui visitat mai per Yola Berrocal, Nacho Duato o Belén Esteban.

No donis idees diabòliques.

Deric ha dit...

aaaagggg! una família clon!!! quina por!!!

Anònim ha dit...

la familia? no cal qüastionar-la, tothom que faci el que volgui, més be caldria qüestionar, si no s´està esquivant la responsabilitat. Sóc pare i per mi ha estat un gran goig.

zel ha dit...

Qui et va matricular...quina foto...jejeje...jo ja he complert amb la meva part, dos nois com dos sols!!!

neus ha dit...

Tanta família i no n'hi ha ni una que pugui venir a dir-nos hola!!! ?? hooooome!!
Tot bé artista? espero que sí!
un petoNàs!!!!