dijous, 1 de juliol del 2010

ja és juliol?

Juliol... i no vol fer estiu! Els ha costat, però les orenetes per fi han arribat, o sigui que ens queda una mica d'esperança que faci bo! Mentrestant vaig recordant-me que he de pintar, hauria de pintar, vull pintar... Però en Diògenes segueix ocupant l'estudi, malparit, i a banda d'un encàrrec, he de pintar altres coses urgentment! Ens hi posem o què? De tota manera tenia ganes d'escriure alguna cosota i em serveix d'excusa per entretenir-me més i més i més. Aprofito per penjar un altre cartellot que m'han encarregat els de l'esbart. També em van voler enredar per que tornés a ballar però per sort (o per desgràcia vaig saber declinar la invitació) i el que sí que van aconseguir és que acceptés presentar els actes el dia del "VallDansa", o sigui que el deu de juliol ens tornarem a calçar el nas amb molt de gust! M'agrada la iniciativa de l'esbart, que tot i no ser un bon moment econòmic ni de dinamització ni de participació, etc, tenen els nassos de programar un festival. Modest, però programen alguna cosa! En un moment que tothom retalla pressupostos i que sobretot els que fan pudor de cultura són els que més en pateixen les retallades, en un temps on la crisi és més aviat d'idees i de cervells, i de polítics insensibles, em sembla que és una gran notícia. És clar que passsarà desapercebuda per alguns, però per d'altres és engrescador veure com encara hi ha gent que fa esforços per mantenir, divulgar i per gaudir de les nostres tradicions, de la nostra identitat. Això també és excepcional veient com estan les coses... Enhorabona!

valldansa-cartell

2 comentaris:

neus ha dit...

a Ribes no fa estiu? em llogues l'estudi a canvi de foragitar en Diògenes? hi trobaré feina a Ribes? a Girona ens volen escalivar i qualsevol migdia d'aquests se'n sortiran...
un plaer "veure't"!!!

petoNassos i abraÇades ;P

Deric ha dit...

Ja cal que hi hagi gent com aquesta disposada a mantenir les nostres tradicions, ara bé, que vigilin no sigui que vinguin els del TC i diguin que no és constitucional el ball!
El cartell molt xulo!