dimarts, 25 de maig del 2010

where is Wally?? o... on sóc jo?



No, no m'he perdut... sí, ja sé que fa segles que no escric res, però sóc així, va com va. Vaig passar un març esplèndit a Granollers al Clown Hermano(algun dia us en faré cinc cèntims, però encara no m'he recuperat de la decepció, tot i que els professors i les professores em van agradar dallò més) que és un institut de pallassos que s'ha inventat l'esperpèntic Jango Edwards, el Nouveau Clown Institute. Com a idea la trobo genial, però la organització, el preu i la quantitat descomunal d'alumnes em fan pensar que és més una estratègia per cardar-nos els calers, que no pas una escola amb prou qualitat, tot i que, repeteixo, els professors que hi van impartir les classes no estaven gens malament.
També hem començat els assajos a Tamquam per als espectacles que farem a la Festa del Renaixement i l'altre dia la Marga, la directora, ens comentava que uns quants de la companyia sortíem al cartell de la festa. Avui he rigut molt en veure el cartell de la Festa del Renaixement de Tortosa d'enguay! No només hi surt gent coneguda, companys i companyes, si no que amés jo hi surto dues vegades! hahaha... no sé si és un abús, potser que els demani drets d'imatge! La veritat és que m'ha fet il·lusió i el cartell no està gens malament i és un bon aperitiu del que es pot veure a Tortosa.
I la resta... tot segueix si fa o no fa. Vaig fer unes imatges per al musical "Bruixes" (wicked) per als del Gall de St. Pere , bcn, i també vaig quedar tercer en el concurs de cartells de la festa de Ripoll . També he anat fent algun altre ninot de plastilina, hehe... segueixen els encàrrecs! tot plegat ho podeu veure al meu flickr. També sembla que amb els de Teatre d'emergència per nadal farem Pastorets (una bogeria com una altra, ves... ja us n'informaré.) I ara hauria de posar-me a pintar, que a l'agost tinc una expo, però m'hauré de barallar amb en Diógenes, per veure si aconsegueixo fer-me una mica d'espai a l'estudi! Ens hi posem o què???

2 comentaris:

neus ha dit...

dues vegades i al mateix costat de cartell... ens ho podrien haver posat una miqueta més difícil, no? jejeje

un plaer llegir-te i envia en Diògenes a la Conxinxina!

petoNàs!

Deric ha dit...

casaca verda i ballant amb una senyora de blanc i al darrera amb turbant groc...
;)