dimecres, 29 de juliol del 2009

salvem el cine... sí!


Em sembla genial la iniciativa de "salvar" el Cinema Catalunya de Ribes de Freser... Però no entenc la mania que té la gent d'aquest poble de reciclar i usar els dibuixos dels altres per fer-ne un ús particular (o no) i moltes vegades diferent pel què va ser creat.
Parlo de la imatge del ninot que il·lustra el tríptic dels amics del cinema. I em queixo perquè no és la primera vegada que em trobo amb coses així... En aquest cas és el "Met de Ribes" que em va encarregar la pastisseria Sant Jaume en el seu moment.
Sé que és època de crisi i que els recursos són limitats, però també sé molt bé què és teballar desinteressadament per una entitat (o més) i també sé que sovint, amb crisi o sense, no es pot matar tot el que és gras, etc... però crec que la gent ha de ser més honesta buscant els propis recursos i no manllevant sense permís coses d'altri. Ignoro què en pensen els propietaris de la marca, però jo com autor ho trobo de molt mal gust. També sé que sembla una rebequeria meva però em sembla que no s'han de barrejar les coses i només escric això per aclarir-ho. De la mateixa manera que no li ha passat pel cap a qui ha fet el tríptic fer servir l'escut de Sant Fost de Campcentelles posant-hi "ajuntament de Ribes de Freser" a sota, no cal fer servir cols per anunciar naps i menys encara si les cols no són teves. Aquesta vegada almenys -encara no m'ho he llegit tot- no heu posat "Ribes de FreSSer" amb dues esses...
I dit això, us desitjo tota la sort del món en aquest afer de salvar el cinema, de tot cor espero que Ribes pugui permetre's aquest luxe i mantenir-lo entre tots.

2 comentaris:

neus ha dit...

nàfent no aquesta gent?

aquesta crisi serveix per massa excuses em sembla a mi...

petoNassos artista!!

Deric ha dit...

la idea és bona, els métodes no! En tot cas et podien haver demanat permís a tu com a autor o als altres com a propietaris...