divendres, 3 de juliol del 2009

mostra d'arts vives

Castell de Montesquiu, 17 i 18 de juliol, 2009
Stan & Owsky
divendres, 17, a 2/4 de 9 del vespre i
dissabte, 18 a 2/4 de 8, a la cabana del castell.

D'aquí res estreno amb la companyia SarGanTanA "Stan & Owsky". Un procés d'assajos dur però molt enriquidor, amb la Carla -directora adjunta- i en Jordi -Director, autor i actor- per una obra complexa, experimental on hem hagut de treballar intensament. Per nosaltres aquesta estrena es tota una prova de foc i per fi podrem comparti-la amb el públic, aquest juliol dins la programació de la Mostra d'Arts Vives del castell de Montesquiu! Podeu consultar la web de la mostra, per saber-ne més detalls. De tota manera, aquí us deixo la sinopsi i unes fotos dels assajos per anar obrint boca! hehehe

"Stan & Owsky" de jordi Pérez Soldevila
Una companyia és contractada per a representar Hamlet en un petit poble com a part de la gira que la companyia realitza per tot el país. Poc abans de començar la representació, la sala és buida, només dos dels components de la companyia són allà a punt per la funció, però ni públic, ni responsables de la sala, ni programadors ni la resta de la companyia han aparegut encara.
Stan i Owsky, els dos fundadors de la companyia, es troben sols, sense res més a fer que esperar que algú arribi i pugui començar la representació. Però la gelada i ben aviat la neu fan cada cop més improbable aquesta possibilitat.
És dins d’aquest ambient de solitud i tensió on es desperten tots els dimonis de la relació dels dos personatges entre ells i amb el món del teatre. Frustracions, enveges, necessitats vitals, pors, en definitiva, la corrosió d’una llarga relació teatral sortirà a la superfície amb l’energia de tants anys de contenció, explotant en el moment en que la opció que un dels dos marxi per fer televisió apareix.
Després de decidir interpretar entre els dos la peça per la qual els han contractat, Hamlet, cada escena representada serà una arma de destrucció contra el contrincant i alhora un prec per a despertar l’altre del propi somni i encaminar-lo a un destí comú.