dimarts, 1 de juliol del 2008

Quant temps... no?



Brrr.. No sé per on començar! fa taaants dies que no entro i publico res que em faig vergonya a mi mateix. Mira que no és que no tingués res per explicar, eh? Però potser per això mateix... massa coses al cap i m'oblido del meu blog. Bé, tampoc és que tingui massa audiència, però tampoc és just! Això que l'Elur de tant en tant em pica l'ullet, hehehe, i vol saber què ho fa que he desaparegut! Bé, ni que sigui per a la més fidel lectora us faré cinc cèntims de tot aquest temps!
M'ha vagat d'anar un parell de vegades a Madrit a fer el turista(un cop amb la colla i l'altre convidat per l'Àngel... merci Àngel!), per estrenar l'ave, veure món, museus, teatre i aquestes coses. Des del viatge de fi de curs de vuitè que no hi anava. De fet no se m'hi ha pas perdut res, però... va sorgir d'anar-hi, i hi he estat dues vegades més ara en poc temps de diferència. També hem casat la Cristina, i en vam fer el comiat de solters, però tot i que m'ho vaig passar d'allò més bé fent el play-back de la Salomé i el vivo cantando... i que el casament també va estar molt bé, espero i desitjo no haver d'anar a més casaments! Qui es vulgui casar que s'estalviï convidar-me! Jo a canvi prometo no convidar a ningú quan ho faci (això per no dir que prometo no casar-me, que és gairebé el mateix). També, i abans d'anar a Madrit, em sembla que no ho vaig comentar aquí, vaig anar amb la Margarita al sud de França (Aix-en-Provence i Carcassona). Vet-ho aquí que per estar sense un duro he voltat prou! També per fi va sortir el disc de Vall Folk, i tot i les presses estic content de com va quedar la portada i el llibret.

La gran novetat de l'any diguem que ha estat el reconciliar-me amb la natura i l'entorn. He començat a caminar, amb una colla de panxacontents, i sembla que ens ho hem agafat seriosament a excursió per setmana. Això, vist el meu ritme i la meva panxa és tota una gran notícia per la meva salut mental i física... Ah! i una altra de bona! M'han llogat per fer teiatruuuu!!! però potser m'estic allargant massa, oi? ja ho explicaré en un altre article, val? vinga, petoNassos i a reveure!

4 comentaris:

zel ha dit...

Holaaaaaaaaaaaaa!
Ja era hora! Vinc de fer un recorregut a la tercera via i us he escoltat!!!! Molt bona música! Petons!

neus ha dit...

Eudaaaaaaaaaaaaaaaaaaald!
Ai, que ja em pensava que t'havien llogat a Jòlivud i no et llegiria més!
Enhorabona per lo del teiatru!!!

M'agrada aquest post, quanta energia!
Si lu de caminar va bé per baixar panxona avisa, que treuré la pols de les xiruques!
Sort, sort!, que les amigues casadores ja se m'han acabat i semblaria que l'any passat ja vaig fer el cupu de casament.

PetoNàs!!

Sergi ha dit...

Ei, que l'Elur no és l'única que fa cap aquí per llegir-te, eh!? Ja veig que has estat distret, i per això ja val la pena que deixis estar l'ordinador una temporada. A continuar gaudint de tot, especialment de la natura, i de tant en tant et passes per aquí i ens ho expliques.

eudald ha dit...

ZEL, ja torno a ser per aquí, a veure si sóc més constant! gràcies per la visita! Dels Vall Folk jo només n'he fet el disseny gràfic, poc que sóc músic jo! Celebro qu e t'hagin agradat!

ELUR, desempolva les xiruques que em sembla que he rebaixat un centímetre ben bé (de panxa, eh?) i no crec que no caminis tu, que amb la de fotos benparides que tires, bé que et deus passejar ... Jòlibut ja vindrà, no pateixis!

XEXU, ja sé que l'Elur no és la única, home... però sí la més "fidel" i sé que em trobava a faltar. Gràcies per passejar pel blog. No és que hagi deixat l'ordinador. És que sóc despistat i mandrós!